Qatar Airways želi Crnogorce

Bez autora
Apr 02 2012

Mladi crnogorski građani koji imaju do 23 godine mogući će, ukoliko ispune uslove, da rade za najbolju avio-kompaniju u prošloj godini Qatar Airways. Ovaj avio prevoznik organizovaće 27. aprila Open day u hotelu Podgorica gdje će obaviti selekciju za kabinsko osoblje. Osim starosnog uslova, potrebno je znanje engleskog jezika. Ukoliko dobiju mogućnost da se zaposle u Qatar Airwaysu kabinsko osoblje radiće na novim avionima (jedna od mlađih flota u svijetu kojoj se za dva mjeseca pridružuje i B787 "Dreamliner"). Da je Qatar Airways poželjan poslodavac možda najbolje svjedoče i uslovi koje obezbjeđuje zaposlenima. Tako, pored smještaja i prevoza, zaposlenima se plaćaju i troškovi za struju, vodu i poreze. Qatar Airways je proglašen za najbolju aviokompaniju na svijetu za 2011. u anketi prestižne globalne mreže "Skytrax", u kojoj su milioni putnika širom planete ocjenjivali komfor i opšti kvalitet usluga koje pružaju avio-kompanije.

Qatar Airways želi CrnogorceMladi crnogorski građani koji imaju do 23 godine mogući će, ukoliko ispune uslove, da rade za najbolju avio-kompaniju u prošloj godini Qatar Airways.

Ovaj avio prevoznik organizovaće 27. aprila Open day u hotelu Podgorica gdje će obaviti selekciju za kabinsko osoblje.

Osim starosnog uslova, potrebno je znanje engleskog jezika.

Ukoliko dobiju mogućnost da se zaposle u Qatar Airwaysu kabinsko osoblje radiće na novim avionima (jedna od mlađih flota u svijetu kojoj se za dva mjeseca pridružuje i B787 "Dreamliner").

Da je Qatar Airways poželjan poslodavac možda najbolje svjedoče i uslovi koje obezbjeđuje zaposlenima. Tako, pored smještaja i prevoza, zaposlenima se plaćaju i troškovi za struju, vodu i poreze.

Qatar Airways je proglašen za najbolju aviokompaniju na svijetu za 2011. u anketi prestižne globalne mreže "Skytrax", u kojoj su milioni putnika širom planete ocjenjivali komfor i opšti kvalitet usluga koje pružaju avio-kompanije. Qatar Airways je nacionalna aviokompanija čije je sjedište u Dohi, a letove obavlja od 1994. godine. Ova kompanija je u vlasništvu privatnih članova kraljevske porodice.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik